Головна » Статті » Мамина кухня » для малюків до 1 року |
Готуємо сир вдома
Якщо вас насторожує технологія виробництва промислового сиру і ви не довіряєте магазинним сиркам, то мій рецепт приготування сиру в домашніх умовах стане вам у пригоді! Сир виходить ніжним і пухким та зовсім не кислим. А ще точно без усіляких добавок і консервантів, а у магазинних вони точно є, адже мають термін придатності більше тижня!Спосіб приготування дуже простий! Щоб отримати 50 грам сиру потрібно 300 грам молока, та скибочку лимона (товщиною в 1 см).
Сироватку я не виливаю, а використовую у приготуванні млинців. Отаке безвідходне виробництво :) Але варто пам'ятати - сир це висококонцентрований білок, якщо їсти багато йде навантаження на нирки, а у малюків ще й є ризик алергії на коров'ячий білок, тому для діток такі норми: оптимально вживати 2-3 рази на тиждень, за раз до 1 року - не більше 50 гр до 2 років - 100 гр Усім смачного!!!! Виникнуть питання - залишайте в коментарях - усім відповім! | |||
Переглядів: 1976 | Коментарі: 16
| Теги: |
Всього коментарів: 0 | |